Cineplexx повторно Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Генијални умови“!

Се што треба да направите за да станете потенцијален добитник на билети за "Генијални умови", потребно е да ја посетите Официјалната страна на Cineplexx , да се регистрирате/најавите и точно да одговорите на прашањето.

Ноќен стражар во компанија за блиндирани автомобили во јужен САД ја организира една од најголемите банкарски кражби во американската историја.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (20.10.2016 година).