ИДИВИДИ ВЕ НОСИ ВО КИНО МИЛЕНИУМ

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

На репертоарот на киното пристигна урнебесната комедија ГЕНИЈАЛНИ УМОВИ, со неверојатните комичари Кристен Виг, Овен Вилсон и Зак Галифанакис!

 Исто така, достапни се и два филма од македонски режисери! Едниот е ЗЛАТНА ПЕТОРКА од Горан Тренчевски, во кој се раскажува вистинската приказна на тројца другари, кои студирале во УДБА, додека вториот филм, ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ е под режисерска палка на Данило и Раде Шербеџија, кои ни го прикажуваат страдањето на младо дете за време на Втората светска војна, додека тако му се борел со партизаните, а мајка му започнала љубовна врска со германски офицер.

Исто така може да погледнете и еден од анимираните филмови ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ или ШТРКОВИ, но и интересниот филм за вистинскиот живот на познатиот СНОУДЕН или пак ДОМОТ ЗА НЕОБИЧНИ ДЕЦА НА ГОСПОЃА ПЕРЕГРИН.

Доколку ДЕНЕС (14.10.2016) или за ВИКЕНД (15.10.2016 и 16.10.2016) сакате да погледнете некој од овие филмови, пријавете се за гратис билети преку следните чекори:

ПРВО: Споделете го јавно поставениот пост на Facebook страницата, на Вашиот профил. Отворете го репертоарот на киното 
(http://www.idividi.com.mk/vesti/repertoari/747379/index.html ) и изберете кој филм сакате да го погледнете.
ВТОРО: Оставете го Вашето име и презиме во коментар на постот, заедно со терминот и денот на филмот кој го избирате
ТРЕТО: Посетете го http://www.idividi.com.mk/, одберете ја Вашата омилена вест и истата споделете ја (кликнете го копчето СПОДЕЛИ) јавно на Вашиот профил на Facebook.

Само целосните апликации ќе се земат во предвид!