Подравка наградува со календар 2017!

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

Покажете дека сте вистински Линољупци! 

Собирајте ленти од Лино производите во вкупна количина од 1 кг., испратете ги заедно со купонот и добијте Лино календар за 2017 година.:)
Преземете го купонот тука: http://kids.lino.eu/static/calendar/coupons/MK.pdf