Наградна игра на ВИП

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Бидете практични и заштедете време!

 Плаќајте ги Вашите сметки онлајн, брзо, лесно и избегнете ги долгите редици!

Со секоја платена сметка, добивате можност да станете еден од 10-те среќни добитници на iPhone 6s 16GB, кои ќе се извлекуваат секој месец, во 3-те предвидени наградни циклуси. (вкупно 30 iPhone 6s)

Онлајн плаќањето можете да го извршите на:

 

Доколку ја платите сметката онлајн и сте регистрирани да ја добивате Вашата фактура електронски, двојно ги зголемувате Вашите шанси да освоите iPhone 6s 16GB. За учество во играта не е потребна никаква посредна или непосредна уплата на одреден износ (влог) од Ваша страна.

Извлекувањето на наградите ќе се одржи на:

  • 10.11.2016 година
  • 10.12.2016 година
  • 10.01.2017 година

За правилата на играта повеќе на следниов линк.