Cineplexx наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Се ДОДЕЛУВАат БИЛЕТИ ЗА „ЏЕК РИЧЕР: НЕМА ВРАЌАЊЕ“

Се што треба да направите за да станете потенцијален добитник на билети е да се регистрирате на Официјалната Веб страна на Cineplexx и да дадете точен одговор на поставеното прашање.

Џек Ричер мора да ја открие вистината зад големиот владин заговор со цел да го исчисти своето име. Како бегалец од законот, Ричер открива тајна од минатото која може да му го промени животот засекогаш.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (27.10.2016)