Наградна игра на Health Aid

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДЕН НАТПРЕВАР: КОЛКУ ДОБРО ГИ ПОЗНАВАТЕ ПРОИЗВОДИТЕ НА HEALTH AID?

 

Проверете колку добро ги познавате Health Aid производите преку наградениот натпревар: http://bit.ly/HealthAid-Natprevar

Одговорете точно на сите 11 прашања и станете потенцијален добитник на пакет производи Zincovit - C и Wintervits од Health Aid!

10 среќни добитници кои точно одговориле на сите прашања ќе бидат наградени со пакетот производи Zincovit - C и Wintervits!