Наградна игра на Cineplexx

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Посебна“!

Посетете ја Официјалната страна на Cineplexx, регистрирајте се и одговорете точно на поставеното прашање.

Научник и наставничка кои живеат во дистописка иднина тргнуваат на патување за опстанок со една посебна млада девојка по име Мелани.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (03.11.2016 година).