Huawei Mobile наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Huawei Mobile Ве наградува!

Заследи ги Huawei на Instagram овде: https://www.instagram.com/huaweimobilemk/?hl=en и вклучи се во натпреварот за овој практичен држач #Huawei, кој ќе го држи твојот телефон на најзгодното место кога сакаш да користиш GPS во твојот автомобил! 

Еден среќен натпреварувач од пријавените ќе добие подарок на 07.11.2016 година.