„ДОКТОР СТРЕЈНЏ“ - Cineplexx наградува

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Доктор Стрејнџ“!

За да станете потенцијален добитник на два билета во кино Cineplexx потребно е да ја посетите нивната Официјална Веб страна, да се најавите/регистрирате и да дадете точен одговор на поставеното прашање.

Од кога неговата кариера е уништена, одличен, но арогантен и наметлив хирург добива нов закуп на живот кога еден волшебник ќе го земе под негова закрила и ќе го обучува како да се брани од злобниот свет.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток 10.11.2016 година.