BETTY Македонија подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Betty со нови изненадувања за Вас!

Следниот линк ќе Ве одведе до нова игра која може да Ви донесе некоја од наградите.

Кликнете на https://betty.mk/betty-game/, одговорете точно на прашањето:

Kолку типови на BETTY рефусен чај има во нашата понуда?

и учествувајте во Betty награднатa игрa.

Среќните учесници ќе имаат можност да добијат BETTY ѕиден часовник, BETTY чадор за дожд или Пакет козметички производи за нега на лице (Антирид Крем, Дневен крем од бадем, Млеко за чистење лице).

Наградната игра трае се до 15.11.2016 година, а среќните добитници ќе бидат објавени на 20 ноември на Facebook страната.