kupizdravje.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ ВО НАГРАДНАТА ИГРА НА kupizdravje.mk!

Регистрирајте се на сајтот ,  LIKE-нете и SHARE-нете ја сликата поставена на Facebook страницата и добијте го најбезбедниот органски чистач и отстранувач на нечистотии, дамки и миризби "WashDown concentrate".

Секој кој сака да учествува во наградната игра во коментар под сликата потребно е да напише дека е споделен постот.

Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор и ќе биде објавен следната недела на Facebook страницата.