Cineplexx Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пристигнување“!

Посетете ја Официјалната страна на Cineplexx, пријавете се, одговорете точно на поставеното прашање и бидете добитници на две карти!

Кога мистериозно свемирско летало ќе слета на Земјата, тим од елитни членови предводени од лингвистот Луиз Бенкс, се собира за да ја испитаат ситуацијата. Како што човештвото се тетерави на работ на глобална војна, Бенкс и нејзиниот тим се во трка со времето да пронајдат одговори. Во потрагата ќе се соочи со предизвик кој што ќе го загрози неговиот живот, како и целото човештво.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (01.12.2016)