Нова наградна игра на Gumno

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Овој месец бидете дел на големата наградна игра на Гумно.

Со една или повеќе сметки во износ над 300 денари, вие станувате директен учесник во новата наградна игра на Gumno која трае од 01.12.2016 до 14.01.2017 година.

Посетете го нивниот салон или една од железариите на Гумно и бидете дел од оваа наградна игра.

Извлекувањето ќе биде на 14.01.2017 во 12:00 часот.

Купувајте и добијте вредни награди:
1 место: Туш кабина
2 место: Комплет (огледало + долен дел) мебел за тоалет
3 место: Батерија за туш
и уште 10x сетови за тоалет.