LISCA наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Смело, магично, како од соништата!

Сонувајте! Кога сонуваме светот е поубав. Погрижете се и да ги живеете своите соништа.

За храбрите остварливо е баш се! 
Во декември со видео во 360-степени, Lisca ќе ве однесе во магичната виртуелна земја со VR очила или без нив. Посете ја Веб страната пријавете се и одговорете точно на поставеното прашање.

Помеѓу 1 и 22 декември 2016 можете да учествувате во наградната игра #DareToDream wсо Lisca и натпреварувајте се за примамливи награди:

-   3 неделни извлекувања – х 5 комплети долна облека Lisca или Cheek by Lisca,
-   главно извлекување – х 1 подарок бон LISCA во вредност од 30.000 ден.

Главното извлекување ќе биде во петок, 23.12.2016 година.