КупиКнига ја подарува "Го сакам Њујорк"

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела (21.12.2016) аплицирајте и добијте го новото издание на книгата „Го сакам Њујорк“.

Аплицирајте тука:

 http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Запознајте ја Анџела Кларк! Девојка која учи повторно да го живее животот..