Добитници од првото извлекување на наградната игра "Фискална во рака - награда без мака"

Рејтинг на корисник:  / 17
AddThis Social Bookmark Button

Честитки за сите добитници во наградната игра „Фискална во рака, награда без мака“. 


Димитар Миладинов од Струга го доби дуќанот, а Панде Мановски од битолското село Буково е добитник на автомобил „пежо 208“.
Добитникот на првиот стан е кумановецот Трајко Кузмановски кој беше најсреќниот од учесниците во наградната игра „Фискална во рака, награда без мака“.