ТОПСИ - дизајнирај картичка

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Ексклузивно може да го користат лица на возраст од 18 до 27 години и нуди бесплатна картичка, трансакциска сметка и 24/7 online пристап. Плус, со TOPSI ID картичката (со твој сопствен дизајн) си обезбедуваш супер попусти и зделки. Топ, нели?

 

Како да станеш TOPSI? Сѐ што треба да направиш е во една од нивните филијали бесплатно да отвориш сметка со пристап до i-bank услугите, да ја симнеш m-banking мобилната апликација и веднаш ќе можеш  да ги користиш сите придобивки.

КАКО ДО #ТОПСИ НАГРАДИ?

Многу лесно. Посети некоја од филијалите, регистрирај се за #ТОПСИ услугите, симни ја #mbankingstb апликацијата на твојот мобилен телефон и дизајнирај си #TOPSI ID картичка за попусти. Со тоа стануваш потенцијален добитник на некоја од вредните #ТОПСИ награди.

Правилата за наградната игра може да ги погледнете тука.

Наградниот фонд го сочинуваат следниве награди:

iPad mini 4 x 3 награди

SPECIALIZED ваучери x 3 награди

SONY PLAYSTATION 4 x 3 награди

GO PRO Камера x 3 награди

 TOPSI - услуги од млади за млади!