ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 

Започна големата наградна игра на Еуролинк осигурување.

Купи онлајн патничко осигурување и освој бесплатно патување“. 

 

Во наградната игра учествуваат сите оние што во периодот од 10 јуни до 31 јули ќе купат онлајн патничко осигурување преку интернет-продавницата на Еуролинк осигурување.


Еуролинк осигурување најсреќните седуммина ќе ги награди со викенд за двајца во Р Грција.

Среќните добитници ќе се извлекуваат по случаен избор секоја недела и ќе бидат објавени на официјалната интернет-страница и „Facebook“-страницата на Еуролинк.

Повеќе информации ќе најдете на линкот.