Голема наградна игра на Златен Даб

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Во тек е големата наградна игра на Златен Даб!

 За да се учествува во извлекувањето на наградите потребно е да се купи од производот пиво "ЗЛАТЕН ДАБ" од 1,5л пет амбалажа или 0,5л или 0,33л стаклена амбалажа и нивните капачиња - три од пиво "ЗЛАТЕН ДАБ" од 1,5 литар или пет од пиво "ЗЛАТЕН ДАБ" или 0,33 литри заедно со податоците на испраќачот име, презиме и телефонски број да се испратат спакувани во плико на адреса: ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД-ПРИЛЕП, УЛИЦА "ЦАНЕ КУЗМАНОСКИ" БР.1 7500 ПРИЛЕП.

Наградната игра трае од 10 јуни 2016 година до 14 август 2016 година.

Во извлекувањето на паричната награда во износ од 1 000 000 денари учествуваат сите пликоа кои се комплетни со капачиња.

Повеќе информации за наградната игра можете да најдете на Официјалната Веб страна на Златен Даб.