КупиКнига наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Аплицирајте и добијте ја книгата "Бродови од хартија“.

Аплицирајте тука: http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2
ПОТРЕСНИ ПРИКАЗНИ ЗА ХРАБРИТЕ ЖЕНИ ОД БЛИСКИОТ ИСТОК, КОИ ЈА ПРЕБРОДУВААТ СУРОВАТА СУДБИНА

Наградната игра трае до 15.08.2016 година.

Добитникот ќе биде објавен на Facebook страната на КупиКнига.