И ТИ БИДИ ДЕЛ ОД MR.I МОЗАИК

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

По повод роденденот на Mr.I стартуваше големата наградна игра за собирање на мозаик фотографии.

 

ПРАВИЛА И УСЛОВИ:

1. За да учествувате во наградната игра мора да стиснете “LIKE“ и да станете фан на сите 4 фејсбук страници
2.Вашата профил слика ќе биде употребена за потребите на мозаикот
3.Морате да дадете согласност за учество во наградната игра со чекирање на квадратчето
4.Притиснете на копчето ПРИЈАВИ МЕ за потврда и учество, и станете потенцијален добитник на награда.

 

СО УЧЕСТВОТО СЕ СОГЛАСУВАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ГОЛЕМИОТ МОЗАИК НА MR.I КОЈ ЌЕ СЕ НАОЃА ВО САМИОТ ЛАУНЏ БАР А ВОЕДНО СО САМАТА ФОТОГРАФИЈА И ПОДАТОЦИ УЧЕСТВУВАТЕ ВО ОВАА ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА КАДЕ ГЛАВНАТА НАГРАДА Е ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000€ А СЛЕДУВААТ УШТЕ МНОГУ УТЕШНИ НАГРАДИ И ИЗНЕНАДУВАЊА. БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД ЅИДОТ НА ПОЗНАТИТЕ, БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД MR.I