Наградна игра во ATVA маркети!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Изгребете ја Вашата награда! Секоја грепка е добитна!

Наградна игра со Evy Baby пелените, ќе се одржи во Атва супермаркет во 

петок 12.08.2016 година од 16.00-20.00ч
сабота 13.08.2016 година од 11.00-15.00ч
недела 14.08.2016 година од 11.00-15.00ч

Посетете го супермаркетот и освојте ја Вашата награда !!!