Наградна игра на Kaspersky Makedonija!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Креирајте лажна вест и станете добитник на бесплатна Kaspersky лиценца во времетраење од 12 месеци!

Потрудете се да биде оригинална, шокантна и секако – да добие најмногу споделувања.

Клик на http://shokantno.mk/ и приклучете се во натпреварот.

Повеќе информации за наградната игра на Facebook страницата.