Газоза - Магнет за добри вкусови

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button


”Газоза - Магнет за добри вкусови“е забавна апликација поставена на доменот www.gazoza.mk со натпреварувачки карактерна која се пристапува со Facebook логирање.

Натпреварот е апликација на која корисникот треба да пристапи,да креира својaГазоза – Магнет за вкусови фото содржина (фотографија со Газоза момент на уживање).

Натпреварот ”Газоза - Магнет за добри вкусови“ ќе биде организиран во времетраење од 20 јуни 2016 година до 19 август 2016 година.

За да учествува секој Facebook корисник треба да:

1. Да пристапи до апликацијата www.gazoza.mk

2. Да прикачи фотографијатасо Газоза – Магнет за вкусови фото содржина (фотографија со Газоза момент на уживање

3. Секој ден во периодот 21 јуни 2016 година до 20 август 2016 година ќе биде избрана и објавена фотографија на денот, која ќе биде избрана од жири комисија составена од маркетинг агенцијаta Имика и Прилепска Пиварница. Авторите на избраните фотографии на денот ќе добијат Прилепска Газоза промотивен материјал: ранец, стол за на плажа, сет за пикник или маица. Изборот на типот на материјал за соодветен ден ќе биде врз основа на дискреционо право на комисијата која го оценува квалитетот на фотографиите.

 

Оваа апликација не е организиранa, спонзорирана, поврзана или администрирана од Facebook. Податоците секој корисник ги приложува кон организаторот, а не кон Facebook.

Повеќе информации за наградната игра можете да пронајдете овде.