NLB Banka AD Skopje наградува со таблет!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

НЛБ Банка АД Скопје доделува таблет секоја недела од месец август!

 Споделете оригинална фотографија како Вие го користите Вашето слободно време, кое би го добиле со користење на НЛБ мКлик мобилното банкарство!

Креативната фотографија јавно постирајте ја на Вашиот Facebook профил со хаштаговите: ‪#‎ТвоеВремеТвојИзбор‬ ‪#‎НЛБмКлик‬ ‪#‎НЛББанка‬


Секоја недела во месец август за фотографијата која ќе има најмногу лајкови ќе биде доделен таблет.


Со НЛБ мКлик имате повеќе време за себе!
Твое време, твој избор!