Забавна наградна игра на „DREAM by AlMak“ во струмичкиот парк

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

„DREAM by AlMak“ организира интересен настан.

Започна забавна наградна игра „Сонувај oтворено“, која ќе се одржува до 13-ти август од 18:00 до 21:00 часот, во големиот Градски парк во Струмица.

Несебично искористувајќи ја позитивната енергија, создадена од настаните на годинашниот „Струмица ОПЕН Фестивал“, „DREAM Open“ преку игра и забава ќе Ви ги презентира предностите и квалитетот на производите од „DREAM by AlMak“, а со учество во забавната игра ќе бидете и наградени.