KupiKniga.mk подарува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата "Продадена“. Аплицирајте тука: http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Дали таа ќе биде првата која ќе се спаси или ќе заврши во пластична вреќа, фрлена некаде како и другите нејзини колешки