KupiKniga.mk подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата "Еднаш одигравме љубов“. Аплицирајте тука: 

http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Триесетгодишна жена одлучува да промени нешто во својот професионален живот започнувајќи нова работа...

Наградната игра трае до 18.09.2016 година.