Туборг Македонија подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ТУБОРГ КУМАНОВО LIMITED EDITION МАИЦА!

Со собрани Туборг (било какви) 15 капачиња добивате гратис маица. 
Од утре, 15 септември, во Revolution Cafe во Куманово од 12 до 19 часот. Количините се ограничени, 150 парчиња за Куманово.

Промоцијата трае додека не се потрошат предвидените количини со маици.

Побрзајте!