Наградна игра за креативни мајки!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Името на наградната игра е „СОНОТ НА МОЕТО ДЕТЕ”.

Наградната игра на Helen Doron ќе се одвива на територијата на Р. Македонија. Вкупниот број на наградите што ќе бидат доделени е 3. Победниците од наградната игра ќе имаат можност да станат заштитни лица на Helen Doron и ќе добијат бесплатна професионална фотосесија со 12 фотографии.

За да учествуваат во наградната игра, учесниците потребно е да прикачат фотографија од своето бебе која потоа ќе биде објавена на официјалната страна за наградната игра каде посетителите ќе можат да гласаат која слика е најкреативна и најиновативна. Наградната игра „СОНОТ НА МОЕТО ДЕТЕ” ќе трае до 20.9.2016 година.

Повеќе информации за правилата на наградната игра можете да пронајдете овде.