Наградна игра на Бучен Козјак

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Фотографија во замена со пакет производи од Бучен Козјак! Примамливо? 

Ако Ви звучи примамливо, веднаш земете го мобилниот во рака, почнете да го следите профилот на инстаграм на Бучен Козјак - @buchenkozyak , направете интересна фотографија на која ќе има производ/и од Бучен Козјак и прикачете ја Вашата фотографија која задолжително ќе го содржи тагот #БученКозјак

Најдобрите 10 инстаграмџии, во замена за фотографијата што ја прикачиле ќе добијат подарок пакет производи од Бучен Козјак. 

Наградната игра трае до 30.09.2016 година.