„Лов на буре 2016“ Наскоро..

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградната игра наречена „Потрага по буре“ наскоро ќе започне!

 

Исто како и при процесот на правење виски, и овде, трпението е клучно.

На 22 септември се откриваат трагите за Македонија. Бидете подготвени и прочитајте ги правилата на следниов линк: http://bit.ly/28LPc5G
Тргнете во потрага. 18+.

Во меѓувреме, пратете го хаштагот #Jack150