Cineplexx подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бебето на Бриџит Џонс“!

 

Се што треба да направите е да ја посетите нивната официјална страница, да се регистрирате и да одговорите точно на поставеното прашање.

 

По разидувањето со Марк Дарси, планот на Бриџит „среќни до крајот на животот“ не оди како што треба.


Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (22.09.2016 година).