Cineplexx Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Седумте величествени“!

Седум вооружени мажи од стариот запад доаѓаат заедно за да им помогнат на сиромашните селани против дивите крадци.

За да станете потенцијален добитник на билети потребно е да ја посетите Официјалната страна на Cineplexx, да се регистрирате и да одговорите точно на поставеното прашање. 


*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (29.09.2016).