Наградна игра на Краш!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Нов албум, врвно чоколадо и нови приказни од животинското царство за вас.

Собирајте нови сликички, пополнете го албумот и освојте супер награди.
Чоколадите Животинско Царство со гратис нов албум може да ги најдете во сите Краш продавници и поголеми маркети во Македонија.

За да до пополните албумот и полесно да освоите награди, воведени се три нивоа на наградување. Која награда ќе ја освоите - друштвена игра, карти за играње или сладок пакет, одлучувате сами!

За наградната игра дознајте повеќе на овој линк.