Среќен четврток во Туш Маркети!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Пазари во Туш Маркетите, направи сметка над 99 денари и куби било кој еден производ од означените за наградна игра Среќен четврток во ТУШ и стани потенцијален добитник на Вредносен ваучер во ТУШ!

Колку повеќе пазарење во ТУШ, толку повеќе шанси за добивка. Неизвлечените купони важат во сите наредни извлекувања.

Наградната игра ќе трае до 27 октомври 2016 година, а добитниците ќе бидат објавувани секој петок од извлекувањето од четврток на радио Браво во Куманово во 12:05h, радио Анѓелс во Штип во 12:00h и радио 5фм во Велес во 12:15h.