Купи книга Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Aплицирајте и добијте ја книгата "А што по бакнежот?“ Аплицирајте тука: 

http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Eдна популарна колумнистка би направила сè за приказна. Сè... освен да се вљуби...

Наградната игра трае до 02.10.2016 година.