Rekovinst наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Освојте 1 месец гратис период по ваш избор од понудата во едукативниот центар ''СОНЦЕ''.

Живејте здраво,тренирајте, усовршувајте ја Вашата форма и изучувајте странски јазици.
Одговорете точно или приближно точно на наградното прашање на нашата апликација. Симнете ја бесплатно и регистрирајте се :
https://itunes.apple.com/se/app/rekovinst-mk/id1093152672
https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.rekovinst.app