Cineplexx Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“!

Приказната го следи шеснаесетгодишниот Џејков чиј живот тече сосема мирно се' до страшната смрт на дедо му која се случила под сомнителни околности.

Посетете ја Официјалната страна на Cineplexx, регистрирајте се и станете среќни добитници.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (06.10.2016 година)