Наградна игра на Podravka

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Покажете ги Вашите вештини во подготовка на десерти!

Направете креативен десерт, фотографирајте го заедно со пакувањето Долчела, споделете го со #Dolcelainspiracii на ѕидот на Facebook страницата и можете да освоите подарок торба со дизајнерски потпис од Александра Дојчиновиќ.

Секој петок се наградуваат петте најинвентивните десерти.

Наградната игра трае до 23.10.2016 година

Прочитајте ги правилата за учество тука: http://bit.ly/2cMR5h8