Cineplexx повторно подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пекол на хоризонтот“!

Се што треба да направите за да станете потенцијален добитник на два билета потребно е да се регистрирате на страната на Cineplexx и да одговорите точно на прашањето.

Приказната се случува на крајбрежна платформа за нафта „Deepwater Horizon“, кој експлодирал во текот на април 2010 година и го создал најлошото истурање масло во историјата на САД.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (13.10.2016 година)