Изненадување на Бруцошката забава на ФЕИТ!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

На ден 07.10.2016 (петок), кога сите работните обврски за неделата се завршени, кога сите сакаат да земат воздишка и да им направат POWER UP на батериите, тогаш вистинското место да се биде е ДВОРОТ на ФЕИТ, почнувајќи од 21:00 часот па се до 03:00 часот по полноќ.

Специјално изненадување за сите оние кои обожаваат да се фотографираат! ОБЈАВИ фотографија од Бруцошка забава со следниот опис „Преку #БруцошкаНаФЕИТ со #Rapsody на зимување!“, а Rapsody Collegium Mkd ќе ве награди со ваучер во вредност од 10 евра на секоја објавена фотографија!

Фотографијата која ќе добие најмногу лајкови најдоцна до недела 09.10.2016 година, ќе добие бесплатно патување за дочек на Нова година во Белград! 

* Ваучерот може да се искористи најдоцна до 31.10.2016 година.