Игротека Бамби Битола наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Игротека Бамби започнува со голема наградна игра!!!

Со секој закажан и реализиран роденден на Вашите најмили до крајот на годината станувате потенцијален добитник на вредни награди.

Излекувањето на среќните добитници ќе се реализира на 30 декември во присуство на славениците.

Ве очекуваат голем број на награди, главна награда се 2 вредносни ваучери од по 2000ден.