Rekovinst подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Рековинст во повторна соработка со Авалон продукција!

Освојте 6 влезници гратис за концертот на Ian Gillan na 05.11 во VIP арена.

Наградното прашање е поставено на апликацијата.
Првите 3-ца корисници што ќе одговорат точно или ќе бидат најблиску до одговорот ќе добијат по 2 влезници.
Симнете ја апликацијата на следниве линкови:
- Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.rekovinst.app
- iOS - https://itunes.apple.com/se/app/rekovinst-mk/id1093152672?l=en&mt=8