Се подарува книга од Лудвиг Бауер!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата „ГОЛЕМАТА ЉУБОВ НА ДОН ЖУАН И МАЛАТА БАЛКАНСКА ВОЈНА“

Аплицирајте тука: http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Можеби ми се допадна поради она чувство дека жените го бирале него, а не тој нив..

Добитникот ќе биде објавен на 17.10.2016 година на Facebook страницата.