Наградна игра на Huawei Mobile

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Освоj #HuaweiP9lite и #HuaweiA1!

Не дозволувај да ја изгубиш #ПерфектнаВрска од твоите соништа! Дали сакаш да го прошеташ светот? За да учествувате во наградната игра на Huawei потребно е да ја посетите Официјалната Веб страна и да ги следите упатствата.

Наградната игра трае до 20.10.2016 година.

Правилата на наградната игра можете да ги пронајдете овде.