Argeta Ве наградува секој месец!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во наградната игра на Аргета!

Се што треба да направите е да се вклучите на Инстаграм, да го: погледнете профил и да кликнете Follow.
Секој месец ќе се бара најдоброто видео или фотографија со ваш Аргета момент, затоа не заборавајте Вашите слики да ги означете со #ArgetaLove #mk!

Ве очекуваат вредни награди.

Кликнете овде за да ја разгледате галеријата со фотографии кои учествуваат во наградната игра.