Bilbord.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

WWW.BILBORD.MK ДОДЕЛУВА 6 GOLDEN SEATS ВЛЕЗНИЦИ ЗА КОНЦЕРТОТ Ian Gillan with Don Airey Band and Macedonian Philharmonic Orchestra/05 Nov

За да добиете гратис влезници, внимателно следете ги едноставните упатствата:
1. Бидете сигурни дека сте фан на страната Bilbord.mk
2. Регистирајте се на следниов линк: http://bilbord.mk/login.php
3. Објавете било каков оглас од кога ќе се најавите.
4. Во коментар на овој пост подоле напишете го Вашето име и презиме со кое сте се регистирале.

Имињата на добитниците кои ќе бидат извчекувани по случаен избор од страна на Avalon Produkcija, ќе бидат објавени јавно на 14.11.2016 година (Понеделник) во 20:00 часот на http://bilbord.mk/gratisi.php, а влезниците ќе можат да се подигнат на самиот ден на концертот на билетарата во метрополис арената.
При подигање на влезниците со себе понесете документ за идентификација (Лична карта или пасош ).