Добијте ја книгата „Реквием“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата „Реквием“ Аплицирајте тука:

 http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Добитникот ќе биде извлечен на 24.10.2016 година.

Приказната продолжува од моментот кога повторно се појавува Алекс, првата љубов на Лена...