ДМ - Награден #Insta конкурс!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Само за ИНСТРАГРАМЏИ(К)И !!! 

 Направи ја твојата dm фотографија со #dm_makedonija и освој маскара alverde All in One!

 

Ќе бидат подарени 20 маскари alverde All in One <3!

Сѐ што е потребно е да направите фотографија со Вашиот омилен dm марка производ и истата да ја постирате на Instargram со #dm_makedonija.

 

Најкретаивните 20 фотографии ќе бидат наградени. 

Наградниот конкурс трае до 24.10.2016. 

 

Дали сте меѓу среќните добитници проверете на 25.10.2016 на официјалниот Instagram канал #dm_makedonija.